Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київській міській раді обговорили зміни до Положення про електронні петиції 

26 травня 2021 року, 13:44

Зміни до Положення про електронні петиції підготовлені відповідно до рекомендацій Офісу Ради Європи в Україні. Про це повідомив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Презентували зміни до Положення про електронні петиції. Нагадаю, зміни підготовлені у відповідності до рекомендацій Офісу Ради Європи в Україні. Із новел: 6000 підписів, жорстка верифікація користувачів, жорстка система контролю за станом виконання. Домовились, що наступними змінами розподілимо петиції за рівнями: місто - район - мікрорайон. Відповідно, кількість підписів буде різною: якщо для міста 6000, то для мікрорайону – біля 1000», - написав Володимир Бондаренко.

Презентація відбулася під час робочої зустрічі із авторами електронних петицій, громадськістю та представниками Київської міської державної адміністрації відбулася.

Заступник міського голови додав, що робота над удосконаленням Положення про електронні петиції буде продовжуватися.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]