Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад тисячу киян пройшли безкоштовне навчання від «Центру комунального сервісу» цього року

26 травня 2021 року, 14:43

Більше тисячі киян уже долучилися до безкоштовного навчання в онлайн-режимі у 2021 році. Фахівці навчального центру провели серію онлайн-лекцій для 1250 мешканців Києва. Про це повідомили у комунальному концерні «Центр комунального сервісу» (ЦКС).

Зокрема, 562 охочі опанували оплату комунальних послуги через особистий кабінет ЦКС, навчилися користуватись онлайн-сервісами та передавати показання лічильників, не виходячи з дому. Ще 593 мешканці Києва дізналися про моделі договірних відносин між виконавцями послуг та споживачами на лекціях «Про головне у сфері ЖКГ». Та 100 киян з’ясували, як створювати та реєструвати об’єднання співвласників будинку під час лекцій «Ефективне управління багатоквартирним будинком. Створення ОСББ».

У період карантинних обмежень заняття тривають щочетверга та щоп’ятниці винятково у режимі вебінарів. Для участі в навчанні достатньо:

  1. Перейти за посиланням: https://edu.cks.com.ua/rozklad-zanyat.
  2. Обрати лекцію та зареєструватися.
  3. Отримати на електронну пошту запрошення, у якому зазначено дату та час проведення лекції.
  4. Перейти за посиланням у визначений час та натиснути «Долучитися».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]