Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві 26 липня до Всесвітнього дня боротьби з гепатитом відбудеться інформаційна акція

25 липня 2019 року, 15:17

У столиці 26 липня із 11:00 до 13:00 проведуть інформаційну акцію до Всесвітнього дня боротьби з гепатитом під гаслом «Знай. Запобігай. Тестуйся. Лікуйся!». Про це повідомили у Київському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Захід проводиться із метою підвищення обізнаності киян про симптоми, методи діагностики, профілактики та лікування гепатитів, а також привернення уваги державних та недержавних організацій до необхідності надання підтримки людям, що живуть із гепатитом.

Представників ЗМІ запрошують на прес-брифінг, який відбудеться о 12:00 за участю організаторів та співорганізаторів заходу, громадських та міжнародних організацій, експертів, лікарів та пацієнтів.

Учасники матимуть можливість пройти експрес-тестування, отримати найсвіжішу інформацію від провідних медичних фахівців, почути реальні історії людей, які успішно випробували на собі новітнє лікування від вірусного гепатиту С, для людей, у яких виявлено антитіла ВГС відбудуться фахові консультування спеціалістів із метою їх перенаправлення у лікувальні заклади, демонстрація  відеороликів, плакатів, поширення інформаційних матеріалів тощо.

Місце проведення: вул. Володимирський узвіз, 2, Парк «Хрещатий» поруч із Аркою дружби народів та пішохідно-велосипедним мостом.

Акредитація для представників ЗМІ за тел.: 456-77-81; 063-349-55-69 (Валентина Єрмачкова).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]