Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві безкоштовно стерилізують домашніх тварин, які належать людям старшого віку

18 лютого 2022 року, 9:52

У столиці стартувала кампанія з безкоштовної стерилізації домашніх тварин, які належать людям старшого віку. Скористатися послугою зможуть люди старшого віку, що мають пенсійне посвідчення та мешкають у столиці. Акція, що проводить спільно з КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» благодійний фонд «Happy Paw» за підтримки компанії «Фокстрот», триватиме до 15 березня. Про це повідомила в. о. директорки КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» Наталя Мазур.

«У всьому світі стерилізація – це один із ключових інструментів для гуманного контролю чисельності безпритульних тварин. Безконтрольне розмноження котів та собак на вулиці – основна причина збільшення кількості безпритульних. Тож без масової стерилізації цю проблему не вирішити. На жаль, домашні тварини теж іноді поповнюють чисельність безпритульних через безвідповідальність їхніх власників, тому важливо стерилізувати всіх тварин: як домашніх, так і вуличних», – прокоментувала Наталя Мазур.

Вона додала, що важливо цю процедуру зробити доступною для незахищених верств населення, до яких належать люди старшого віку. Тому до середини березня вони зможуть безкоштовно стерилізувати своїх котів та собак у клініках комунального підприємства за умови попереднього запису за тел.: 067-218-32-65.

Адреси клінік:

  • вул. Вірменська, 29;
  • вул. Електротехнічна, 5-А;
  • вул. Ярославська, 13-А.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]