Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві будують 10 нових світлофорних об’єктів

05 липня 2017 року, 13:42

 

Центр організації дорожнього руху КП «Київдорсервіс» здійснює капітальне будівництво низки світлофорних об’єктів, які мають запрацювати вже поточного року. Так, наразі на завершальних стадіях об’єкти: на перехрестях вулиць Грекова – Пасічна (колишня Котовського), Саратовська – Салютна, Саратовська – Ружинська, просп. Маяковського – вул. Беретті, на просп. Маяковського, 12 та вул. Драгоманова, 44-А. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Центр організації дорожнього руху щоденно працює над поліпшенням організації та безпеки дорожнього руху. І будівництво нових світлофорних об’єктів – один із основних інструментів у цій справі. Місто щороку збільшує темпи будівництва: якщо у 2013-2014 роках у Києві не було збудовано жодного нового світлофора, то у 2015 році –13 об’єктів, у 2016 – 28, а на 2017 рік заплановано – 34», – зазначив Микола Поворозник.

За його словами, серед об’єктів, де нещодавно розпочалися будівельні роботи, перехрестя вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка, Терещенківської, Льва Толстого та Назарівської (колишня Вєтрова), а також на просп. Г. Гонгадзе, 5-8.

«У планах на наступні декілька років – спорудження ще понад 300 нових світлофорних об’єктів», – підсумував заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]