Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ніч проти 6 липня тролейбуси № 92Н змінять рух, а маршрут № 93Н – закривається

05 липня 2017 року, 14:30

Із 23:30 5 липня до 5:00 6 липня змінять рух нічні тролейбуси маршрутів № 92Н і № 93Н у зв’язку з перевлаштуванням контактної мережі на вул. Данила Щербаківського в районі Інтернаціональної площі. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

На вказаний період рух тролейбусів № 92Н організовано за трасою: залізничний вокзал «Південний» – вул. Чорновола – вул. Січових Стрільців – Подільській узвіз – вул. Кирилівська – вул. Мостицька – вул. Наталії Ужвій – просп. Свободи; та у зворотному напрямку: просп. Свободи – вул. Наталії Ужвій – вул. Мостицька – вул. Кирилівська – Подільський узвіз – вул. Січових Стрільців – вул. Чорновола – залізничний вокзал «Південний».

Маршрут № 93Н закривається.

Із розкладом руху наземного транспорту можна ознайомитись на офіційному сайті «Київпастрансу» в розділі Пасажирам – Маршрути та розклад руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]