Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві до тепла підключили 44 заклади соціальної сфери

11 жовтня 2023 року, 16:08

У Києві до опалення вже підключено 44 будівлі. Серед них: 20 медичних закладів, зокрема 9 стаціонарних, 2 школи, 8 дитячих садочків, 14 адміністративних будівель та закладів соціально-побутового напряму. Підключення зазначених установ здійснюється на основі індивідуальних заявок керівників.

Нагадаємо, у понеділок, 9 жовтня, столиця розпочала підключати до тепла об’єкти соціальної інфраструктури – лікарні, школи, садки, – за заявками їхніх керівників.

Як повідомив мер столиці Віталій Кличко, в питанні підключення до тепла об'єктів комунальної сфери, житлових будинків, – ми орієнтуємось на погоду, щоб раціонально витрачати тепло. Коли три доби середньодобова температура опускатиметься нижче +8 градусів із подальшим прогнозом на похолодання, місто розпочне підключати і комунальні будівлі. Тоді ж почнуть підключати і будинки ОСББ, ЖБК та відомчі – також за їхніми індивідуальними заявками.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]