Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві майже 1400 громадян пройшли тренінги з домедичної допомоги, організовані містом (+фото)

11 липня 2022 року, 16:48

У столиці тривають тренінги з навчання навичкам домедичної допомоги для цивільних громадян, які організував Департамент охорони здоров’я. На сьогодні курси пройшли вже майже 1400 містян. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«На тренінгах навчитися надавати домедичну допомогу може кожен охочий. Актуальності вони не втрачають! Адже сьогодні, в умовах війни і постійних обстрілів, володіючи навичками здобутими на тренінгах, ви зможете без остраху надати першу допомогу людині, а можливо і врятувати життя. Звичайно, що знання можуть стати у нагоді і в мирний час, ситуації бувають різними. Тому закликаю: приходьте на тренінги! За короткий час ви зможете здобути важливі для життя знання», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, наразі у медичних коледжах розпочалася вступна кампанія і підготовка до навчального року, тому отримати такі знання нині можливо завдяки фахівцям КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва».

Графік занять: понеділок – п’ятниця із 9:00.

Тривалість курсу: 6 годин.

Телефон для запису: 044-456-22-84 (запис із 09:00 – 14:00), або на сторінці у Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/ntv.kiev

Тренінги з домедичної допомоги для киян, організовані містом (Фото – КМДА, Олексій Самсонов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]