Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві можуть капітально відремонтувати стадіон «Дніпровець»

18 вересня 2019 року

У Києві можуть капітально відремонтувати стадіон «Дніпровець»

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту депутати створили робочу групу, яка має напрацювати дорожню карту реалізації місцевої ініціативи щодо реконструкції та капітального ремонту стадіону «Дніпровець».

Стадіон знаходиться у Дніпровському районі столиці, на вулиці Алматинська, 60 та є тренувальною базою для ДЮСШ №21. Місцева ініціатива пропонує на відповідній території облаштувати три футбольних поля зі штучним покриттям, баскетбольно-волейбольний комплекс, вуличний тренажерний комплекс та бігові доріжки. Окрім того, необхідні відновлення освітлення, реконструкція трибуни великого поля, ремонт адмінбудівлі та будівництво додаткових роздягалень.

«Робоча група має напрацювати алгоритм прискорення землевідведення та отримання документів на землю, на якій розташований стадіон «Дніпровець». Також необхідно розробити проект мультиспортивної тренувальної бази, яка дасть можливість повноцінно займатися діткам ДЮСШ №21 та усім бажаючим мешканцям мікрорайону ДВРЗ», - наголосила голова постійної комісії Київради з питань освіти Ганна Старостенко.

До складу робочої групи увійшли представники постійної комісії Київради з питань освіти, Дніпровської РДА, Департаменту земельних ресурсів, Департаменту освіти, Департаменту молоді та спорту, а також ініціативна група.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]