Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві можуть закрити дві автостанції

24 травня 2017 року

У Києві можуть закрити дві автостанції

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань транспорту, зв’язку та реклами депутати погодили проект рішення щодо закриття двох автостанцій — «Київ», що на проспекті Науки, та «Південна» – на Академіка Глушкова.

“Проект рішення має на меті повне припинення функціонування цих автостанцій. Вокзали не атестовані з минулого року, вони є центром розплідника нелегальних перевізників у Києві. На сьогоднішній день з Києва проводиться більше 10,5 тисяч нелегальних відправлень. Наше завдання — розчистити центральну частину місту. На сьогодні в столиці є атестовані автовокзали хороших європейських стандартів”, – зазначив член постійної комісії Київради з питань транспорту Сергій Майзель.

Міністерство інфраструктури уже дало свій позитивний висновок щодо ліквідації автостанцій.

“Сьогодні є два автовокзали — новий «Теремки», який нещодавно відкривали, і автовокзал «Видубичі», який є комунальним підприємством. Вони здатні повністю приймати усі потужності з Харківського і Одеського напрямків”, – підкреслив Сергій Майзель.

Чи ліквідують ці автостанції – рішення прийматимуть депутати на одному із пленарних засідань Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]