Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві напрацьовують програму розвитку громадянського суспільства

27 листопада 2019 року

У Києві напрацьовують програму розвитку громадянського суспільства 

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків депутати підтримали проект міської цільової програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства у місті Києві на 2020-2022 роки».

Відповідна програма має на меті створення умов для ефективної взаємодії влади з громадськістю. Зокрема заплановано проведення ярмарків та форумів з реалізації місцевих громадських ініціатив. Передбачено створення вебпорталу столичних громадських організацій. Кошторис програми на три роки складає 176 млн грн. 

«Багато уваги місто планує приділяти формуванню національно-патріотичної свідомості. Зокрема передбачається проведення загальноміських заходів з нагоди державних свят, знаменних дат і наших міських свят. Тут і день Соборності України, і День пам’яті Героїв Крут, і свято Конституції та Незалежності, і відзначення місцевого самоврядування та Дня сусіда. Також місто долучатиме експертів європейських країн до спільних проектів, пов’язаних із розвитком місцевого самоврядування. Хочу подякувати профільній комісії за конструктив та розуміння важливості розвитку громадянського суспільства у столиці», - зазначив директор Департаменту суспільних комунікацій Роман Лелюк.

Обговорення відповідної цільової програми проходило з 25.09.2019 по 09.10.2019 у формі електронних консультацій на офіційному порталі Києва в рубриці «Громадське обговорення проєктів нормативно-правових актів».

Проект рішення мають розглянути на пленарному засіданні Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]