Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві наприкінці тижня відбудуться 6 екскурсій на безоплатній основі

08 лютого 2024 року, 11:16

Управління туризму та промоцій КМДА і Київський центр розвитку туризму підготували 6 безоплатних прогулянок містом для киян і гостей столиці.

Заходи проходитимуть із п’ятниці до неділі. Місця зустрічей вказані в реєстраційних анкетах.

Екскурсія «Прогулянка старим Києвом», на якій екскурсанти дізнаються про будівництво Володимирського собору, ознайомляться з історіями Золотих воріт, Софійського собору тощо.

Дата та час: 9 лютого, п’ятниця, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/EdWofxQE1Mp6yv5u9.

Екскурсія «Провулками київського Кудрявця», на якій можна довідатися чимало цікавого про літописні місця Києва та творіння багатьох видатних киян – архітекторів, художників, письменників та акторів, що мешкали в цій місцевості в різні часи.

Дата та час: 9 лютого, п’ятниця, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/nHb1Rc3ECRXKj1Gy7.

Квест-екскурсія «Ключ до милосердя», де під час активної інтелектуальної гри можна буде розкрити не лише таємниці та цікавинки одного з наймальовничіших історичних куточків столиці, але й наблизитися до джерела милосердя, яке є таким необхідним під час війни.

Дата та час: 9 лютого, п’ятниця, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/vYggyUb6U4Jf74dm6.

Екскурсія «Київ хрещатий» познайомить містян і гостей столиці з головною вулицею столиці, її видатними об’єктами, розповість про відомих особистостей, які свого часу жили на Хрещатику та відігравали важливу роль у розвитку міста в цілому та його центральної вулиці зокрема.

Дата та час: 10 лютого, субота, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/UKuf6hvNKvXySEcy8.

Екскурсія «Київ: стежиною воєнної історії», де буде можливість побачити низку об’єктів мілітарної історії міста, а також дізнатися про події багаторічної боротьби за незалежність України, що триває й донині.

Дата та час: 10 лютого, субота, 13:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/4EvyvG1dw1h5tLNh6.

Екскурсія «Київ історичний» присвячена історії стародавнього Києва, його пам’яткам, архітектурі та Подолу.

Дата та час: 11 лютого, неділя, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/kCakdZWzv2dvFXqw7.

Реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації повідомленням на електронну пошту та телефонним дзвінком.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, що розташовані неподалік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]