Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві підготували 20 пунктів для проведення додаткової сесії ЗНО

20 липня 2020 року, 16:13

У столиці для проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) вже підготовлено 20 пунктів тестування. Воно розпочнеться 24 липня тестуванням із фізики. Учасники ЗНО, які не змогли взяти участь в основній сесії з об’єктивних причин, можуть зареєструватися на додаткову.

У пунктах тестування дотримано всі необхідні протиепідемічні вимоги, рекомендовані Головним державним санітарним лікарем України.

«У зв’язку із епідемічною ситуацією в місті в основній сесії ЗНО з 11 предметів взяли участь від 72% (біологія) до 89% (англійська мова) зареєстрованих випускників. Те, що ми надали можливість батькам та їхнім дітям самостійно вирішувати, чи необхідно їм здавати тестування, значно скоротило ризики поширення захворювання у Києві. І, зазначу, що всі учасники ЗНО відповідально поставилися до протиепідемічних заходів, і тестування пройшло без порушень», – сказав в.о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

В основній сесії ЗНО, яка закінчилася 17 липня, взяли участь 26,1 тисячі осіб. Результати будуть оголошені не пізніше 29 липня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]