Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві планують побудувати великий диспетчерський центр, який об’єднає усі служби швидкого реагування

13 грудня 2018 року, 9:52

У планах столичної влади – будівництво великого ситуаційного центру, потужної технологічної структури, у приміщенні якої знаходитимуться представництва усіх служб швидкого реагування: поліції, Служби безпеки, ДСНС, комунальних та транспортних служб тощо. Про це повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян, відповідаючи на запитання журналістів під час відкриття відремонтованого диспетчерського моніторингового центру.

«Це буде великий – у кілька разів більший ніж той, який ми відкрили, – центр. Інформація від усіх структур буде виведена на монітори, і, якщо у місті траплятиметься якась ситуація, що потребує оперативного реагування, кожна зі служб (чи кілька служб одразу) зможе найбільш швидко і якісно виконувати завдання. Розташування в одному місці дозволить скоротити час, який зараз необхідний на обмін інформацією, координацію та прийняття рішень», – прокоментував Дмитро Давтян.

За його словами, роботи зі створення та облаштування розпочнуться у наступному році.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко відкрив диспетчерський центр моніторингу роботи комунального транспорту та збору інформації, що розташований у приміщенні КК «Київавтодор». Це автоматизована система централізованого контролю і управління комунальною технікою і персоналом комунальних підприємств.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]