Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Роботи з очищення від снігу вулично-дорожньої мережі тривають вже майже півтори доби

13 грудня 2018 року, 9:08

У ніч проти 13 грудня підприємства «Київавтодору» ні на мить не припиняли роботи з прибирання вулиць і доріг столиці. Для ліквідації наслідків негоди були задіяні 363 одиниці снігоприбиральної техніки та 73 бригади з ручного прибирання.

Ефективне снігоочищення проїжджих частин магістральних вулиць досягалось завдяки роботі великих та малих колон снігоприбиральної техніки, які працювали в усіх районах міста.

На ранок завершено очищення від снігу магістральних вулиць міського та районного значення. Тривають роботи на вулицях місцевого значення.

Як уночі, так і на світанку окрема увага була приділена прибиранню тротуарів, підходів до підземних та наземних переходів, сходових маршів і зупинок громадського транспорту, щоб кияни зранку могли безпечно дістатись до роботи і місць навчання.

Сніг у столиці не припиняється, тож підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують працювати у посиленому цілодобовому режимі.

Комунальна корпорація «Київавтодор» закликає власників транспортних засобів не залишати автомобілі обабіч вулиць та доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]