Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві понад сто котелень забезпечили можливістю оперативного підключення до генераторів у разі перебоїв з електропостачанням – Петро Пантелеєв (+відео)

13 вересня 2023 року, 8:55

Комунальні служби Києва не припиняють виконувати підготовчі роботи для стабільного проходження опалювального сезону. На сьогодні виконані гідравлічні випробування теплових мереж міста і триває ліквідація виявлених пошкоджень, а також проводяться випробування на джерелах теплопостачання. Більше сотні міських котелень вже забезпечені можливістю оперативного підключення до альтернативних джерел живлення. Про це в ефірі радіо КиївFM повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Частина енергетичного обладнання була зруйнована (минулої зими), проте наразі триває процес відновлення, і він непростий. Тим не менш, необхідний ремонт об’єктів критичної інфраструктури відбувається», – зазначив заступник голови КМДА.

Він зауважив, що місто формує арсенал альтернативних джерел живлення на тих об’єктах, де дозволяє потужність. Наприклад, понад дві третини котелень «Київтеплоенерго» забезпечило генераторами, тому при вимкненні світла вони продовжуватимуть працювати і давати тепло будинкам, що до них підключені.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]