Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві презентують освітній проект «Перехрестя новітніх освітніх технологій. Open Space-2016»

29 березня 2016 року, 15:54

31 березня відбудеться презентація освітнього проекту «Перехрестя новітніх освітніх технологій. Open Space-2016» на базі трьох освітніх закладів Печерського району, які представлять освітні простори: ІТ-простір, медіа-простір і науковий простір. Захід відбудеться за сприяння Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

О 13:00 ліцей інформаційних технологій № 79 продемонструє модель інформаційного простору, сформовану на основі інтеграції сучасних ІКТ, єдиних освітніх та технологічних стандартів, вільного доступу до інформаційних ресурсів, які використовуються для вирішення освітніх завдань.

Місце проведення: вул. Шота Руставелі, 37.

О 14:00 природничо-науковий ліцей № 145 презентуватиме науково-дослідницьку діяльність закладу, яка забезпечує можливості обдарованої учнівської молоді до здобуття профільної освіти та допрофесійної підготовки, виховання наукової еліти, здатної до самореалізації, професійного зростання й мобільності в умовах реформування сучасного суспільства.

Місце проведення: вул. Шота Руставелі, 46, І поверх, каб. № 1.

О 14:00 школа І-ІІІ ступенів № 78 представлятиме медіа-простір. Учні та вчителі навчального закладу запрошують взяти участь у творчих студіях «Комп’ютерна анімація», «іКіd-TV» та «Прес-клуб». Заплановано також дискусійний клуб для старшокласників «Нова генерація. Пошук особистісної реалізації  та актуальність освіти».

Місце проведення: вул. Шота Руставелі, 47.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]