Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві продовжують дезінфікувати муніципальні пляжі, а відвідувачам нагадують про правила безпеки

20 серпня 2020 року, 12:52

Для запобігання поширення COVID-19 працівники комунального підприємства «Плесо» здійснюють дезінфекцію міських пляжів. Щодня працівники обробляють 13 тисяч кв. м.

Обробляють усі муніципальні пляжі Києва та приміщення, розташовані на них: рятувальні пости, медпункти, роздягальні, вбиральні, душові помости, лавки, дитячі майданчики, сміттєві урни, а також рятувальне устаткування.

Для обробки використовують дезінфікуючий засіб CD-256 (засіб із чистячим ефектом), біопагдез (дезінфікуючий концентрат, який використовується в приміщеннях та медпунктах), санідез (дезінфікуючий засіб, який використовується для будь-яких поверхонь).

Також на офіційних пляжах Києва лайфгарди (за допомогою мегафону) нагадують про дотримання соціальної дистанції, і дають необхідні рекомендації, щоб запобігти поширенню COVID -19.

За оновленнями про поточний статус муніципальних пляжів слідкуйте на сайті КП «Плесо» – http://pleso.org/.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]