Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві продовжують ремонтувати мости та дороги (+фото)

24 травня 2019 року, 15:32

На мостах і шляхопроводах столиці у цілодобовому режимі проводять дорожньо-будівельні роботи. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

На мосту Метро через Русанівську протоку дорожники ремонтують тротуарну частину штучної споруди та ведуть підготовчі роботи до влаштування гідроізоляції проїжджої частини на 3-х прогонах.

У рамках капітального ремонту 6-ти деформаційних швів на Південному мостовому переході автодорівці на вихідних, за сприятливих погодних умов, проводитимуть бетонування трьох деформаційних швів, на інших трьох – тривають підготовчі роботи до бетонування.

Також ремонт триває на пішохідному мосту на вул. Саперно-Слобідській та Борщагівській естакаді.

Окрім того, закінчується ремонт вул. Алматинської, продовжуються роботи на вулицях Федорова, Туполєва, проспектах Палладіна та Правди.

У рамках робіт із поточного (середнього) ремонту автодорівці відновлюють дорожнє покриття на вулицях Наталії Ужвій, Генерала Наумова, Світлій, Драйзера, місцевому проїзді Наддніпрянського шосе.

Також в усіх районах столиці тривають роботи з «лікування доріг» – заливки тріщин дорожнього покриття і ремонту струменево-ін’єкційним методом.

Нагадаємо, у 2018 році у рамках реконструкції, капітального та поточного ремонтів відремонтовано майже 300 км столичних доріг і проїздів. За кілька останніх років у Києві оновили понад 830 кілометрів доріг.

Ремонт мостів та доріг у столиці

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]