Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві проінспектували Голосіївський та Солом’янський райони: перевіряли благоустрій та чистоту (+фото)

10 травня 2023 року, 14:47

Сьогодні у столиці проінспектували Солом’янський та Голосіївський райони – перевіряли благоустрій та чистоту. Зокрема, перевірили окремі об’єкти, які за даними Департаменту благоустрою потребують впорядкування. Усі вони мають бути приведені в нормальний санітарний стан незалежно від того, кому належать – комунальним чи приватним підприємствам. Про це під час об’їзду районів заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він зауважив, що стан благоустрою в місті моніторять постійно, із регулярними виїздами на місце.

«Усі ми живемо у складних умовах війни. І це має спонукати до більшої відповідальності та результативності роботи. Прибирання, очищення територій, демонтаж незаконних і небезпечних конструкцій, ліквідація захаращень та смітників – робота, що не повинна обмежуватись місячником чи двомісячником з благоустрою. Районні очільники на місцях – від керівництва держадміністрації до майстра ЖЕКу – повинні обійти свої території та забезпечити порядок», – зазначив Петро Пантелеєв.

Сьогодні інспекція обійшла території біля гаражних кооперативів неподалік кінотеатру «Тампере» (Солом’янський район), які перетворились на звалища. Також перевірили житлові будівлі, зокрема на вулиці Деміївській, та стан дитячих майданчиків. Виявили низку МАФів, що здійснюють нелегальну діяльність.

«Небезпечні та незаконні об’єкти будуть демонтовані, а на їхніх місцях виконають благоустрій, щоб не допустити повторно таких явищ», – звернувся заступник голови КМДА до представників районів та служб із питань благоустрою.

Нагадаємо, що минулого тижня аналогічна інспекція працювала в Шевченківському та Святошинському районах.

Солом’янський та Голосіївський райони: перевірка благоустрою та чистоти (фото – КМДА, Олексій Самсонов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]