Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У застосунку «Київ Цифровий» стартувало опитування щодо встановлення бюстів українських діячів на станції метро «Університет»

10 травня 2023 року, 14:51

У застосунку «Київ Цифровий» стартувало опитування щодо встановлення бюстів на станції метро «Університет». Замість бюстів російських діячів культури встановлять нові, обрані за результатами голосування та подальшим опрацюванням рішення експертної робочої групи. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич у своєму Telegram-каналі.

«Долучайтесь і голосуйте за видатних українців, які замінять російських діячів. Голосування триватиме до 24 травня», – повідомив Петро Оленич. 

Проголосувати можуть усі містяни до 24 травня в розділі «Електронна демократія» – «Опитування».

Нині на станції присутні лише українські діячі: Іван Франко, Тарас Шевченко, Олександр Богомолець та Григорій Сковорода. Замінять погруддя Олександра Пушкіна, Михайла Ломоносова, Максима Горького та Дмитра Менделєєва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]