Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві провели спортивну ранкову руханку, у якій взяли участь ветерани АТО/ООС, члени «Муніципальної варти», співробітники «Муніципальної охорони» та спортсмени (+фото)

20 липня 2020 року, 16:46

18 липня на НСК «Олімпійський» відбулася спортивна ранкова руханка, у якій взяли участь ветерани АТО/ООС, спортсмени, члени «Муніципальної варти» та співробітники «Муніципальної охорони», а також діти з різних спортивних секцій. Захід відбувся за ініціативи Міністерства молоді та спорту України та був проведений спільно з КБУ «Київський міський центр допомоги учасникам антитерористичної операції» та Національною радою спортивної реабілітації захисників України.

Темп руханці задавала майстер спорту, чемпіонка України, головна тренерка Національної ради спортивної реабілітації захисників України Наталія Крушинська, їй допомагав Руслан Боровик – захисник України, ветеран, молодший сержант-гранатометник 90-го окремого десантного батальйону.

Зазначимо, що у рамках відкритого мультиспортивного простору на території НСК «Олімпійський» у вихідні до 30 вересня організовують роботу спортивних майданчиків, а також зон проведення тренувань із залученням провідних тренерів, відомих спортсменів, спортивних федерацій.

Як зазначили організатори, мета заходу – популяризація спорту в Україні та заохочення до занять ветеранів, дітей та молоді.

Нагадаємо також, що у Києві після карантину відновлено тренування з легкої атлетики для ветеранів, військових, добровольців АТО. Зокрема, триває підготовка команди до ювілейного Марафону морської піхоти США, у якому беруть участь десятки тисяч ветеранів та учасників бойових конфліктів із усього світу. Безкоштовні тренування з марафонського бігу для ветеранів АТО проходять наразі двічі на тиждень на НСК «Олімпійський».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]