Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві резервісти пройшли навчання з територіальної оборони

13 серпня 2021 року, 19:37

Навчання з резервістами та військовозобов’язаними 112-ої окремої бригади територіальної оборони (ТрО), що тривали з 7 до 13 серпня у столиці, завершилися. Про це повідомив заступник директора  Департаменту муніципальної безпеки КМДА Михайло Щербіна.

«Офіцери, сержанти, солдати набували практичних навичок під час виконання завдань з територіальної оборони столиці», – зауважив Михайло Щербіна.

За його словами, у Голосіївській, Солом’янській та Оболонській районних в місті Києві державних адміністраціях було розгорнуто штаби територіальної оборони та основного командного пункту окремої бригади для проведення навчань з територіальної оборони. У рамках навчань 112-а окрема бригада ТрО Києва відпрацювала виконання бойових завдань щодо оборони столиці, охорону критично важливих об’єктів та комунікацій міста, охорону та забезпечення надійного функціонування органів державної влади, підтримку правопорядку і безпеки в місцях скупчення людей, розгортання штабу району територіальної оборони та основного командного-спостережного пункту окремої бригади територіальної оборони міста Києва.

«Це стало першим прикладом плідної співпраці КМДА та Збройних сил України щодо підготовки столиці до дій у разі збройних загроз. Співпраця військкоматів, бригади та КМДА дозволила провести навчання на найкращому рівні, проте тероборона Києва все ще потребує резервістів-контрактників для повноцінного комплектування бригади», – додав Михайло Щербіна.

Із нагоди завершення навчальних зборів відбулося урочисте шикування особового складу бригади ТрО на плацу Київського збірного пункту. Резервістів та військовозобов’язаних 112-ої окремої бригади ТрО нагородили медалями, грамотами від Департаменту муніципальної безпеки, голів районних в місті Києві державних адміністрацій, територіальних центрів комплектування і соціальної підтримки.

Командування територіальної оборони оцінило організацію проведення та хід навчань на тверду «4» і відзначило високий рівень підготовки та ініціативності резервістів тероборони Києва.

У планах – організація навчань на рівні районів та батальйонів для досягнення злагодженої та ефективної співпраці між місцевою владою та військовослужбовцями.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]