Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві розпочалася четверта сесія «Київської академії жіночого лідерства»

16 серпня 2022 року, 13:58

Розпочалася четверта сесія «Київської академії жіночого лідерства» для жінок, які працюють у системі міської влади, дорадчих органах та соціальних проєктах. Цього разу навчання присвячене жіночому лідерству під час війни та кризи. Проходитиме навчання у стінах Києво-Могилянської Академії. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Коли почалася війна, чоловіки стали на захист нашої держави, а жінки взяли на себе максимум зобов’язань у тилу. Справно виконували свою роботу, організаційно забезпечували родину, об’єднувалися, ставали волонтерами. Навантаження на українських жінок сьогодні колосальне. Після завершення війни воно буде ще більшим, особливо для тих, хто працює у соціальній сфері. З 24 лютого у Києві зареєстровано 140 тисяч внутрішньо переміщених осіб, із яких більше 22 тисяч – діти. Серед них люди з психологічними травмами, які пройшли через окупацію або військові дії. Їхня підтримка, здебільшого, ляже на жіночі плечі. Тому ми вирішили зробити курс, який допоможе жінкам адаптуватися та бути готовими до кризових ситуацій», – зазначила Марина Хонда.

Під час тренінгу учасниці дізнаються про інструменти планування у періоди високої невизначеності, управління власним балансом під час різних емоційних станів та підвищення️ особистої ефективності. Також віце-президентка Всеукраїнської асоціації консультантів з управління Олена Юзькова розповість про стилі лідерства під час воєнного та повоєнного часу та як будувати відносини і формувати необхідну мережу контактів. Загалом навчання проходять 30 жінок, які працюють у структурі міської влади та попередньо зареєструвалися на курс.

Проєкт «Академія жіночого лідерства» реалізовується за ініціативи заступниці голови КМДА Марини Хонди. У 2022 році його підтримує проєкт ООН Жінки «Просування гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні», який фінансується Міністерством закордонних справ Канади. Партнери – ГО «Новий соціальний вектор», Управління з питань гендерної рівності КМДА, Всеукраїнська Асоціація ОТГ.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]