Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві розпочали набір до кадрового резерву на посади керівників житлово-експлуатаційних дільниць

04 вересня 2017 року, 15:42

 

Із 4 вересня у столиці розпочали набір кандидатів до кадрового резерву на посади структурних підрозділів комунальних керуючих компаній – житлово-експлуатаційних дільниць (ЖЕД). Заповнивши анкету, кожен хто має відповідний досвід роботи й освіту, може в подальшому претендувати на заміщення вакантних посад керівників дільниць. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Сфера житлово-комунального господарства як ніколи переживає нестачу кваліфікованих кадрів. Тривалий час існувало «замкнуте коло», коли через низькі зарплати залучити в галузь висококласних фахівців було неможливо. Однак ми повинні поступово ламати цей устрій і залучати нових спеціалістів, які можуть і хочуть змінювати якість сервісу. Тим більше, що зараз мова йде про більш прийнятну оплату праці та ресурси», – розповів заступник голови КМДА.

Він зазначив, що міська влада жорстко контролює роботу ЖЕДів.

«Щотижня ми здійснюємо інспекції в ЖЕД без попередження. Минулого тижня змушені були звільнити одного з керівників через незадовільну організацію роботи персоналу. Тому питання заміни керівників дільниць на більш кваліфікованих сьогодні є надзвичайно актуальним питанням», – пояснив Петро Пантелеєв.

Нагадаємо, що 29 серпня 2017 року прийняте розпорядження КМДА № 1039 «Про деякі питання щодо формування кадрового резерву на посади керівників структурних підрозділів із експлуатації житлового фонду підприємств, заснованих на комунальній власності територіальної громади міста Києва та віднесених до сфери управління районних в місті Києві державних адміністрацій».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]