Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві розроблять нову схему теплопостачання за участю міжнародних експертів

08 червня 2018 року, 16:20

У Києві розробляється нова схема теплопостачання, що націлена на підвищення енергоефективності та зниження затрат у цій сфері. Для її створення місто залучило міжнародних партнерів, зокрема проект USAID «Муніципальна енергетична реформа». Про це під час брифінгу заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, місто повертає в управління об’єкти теплоенергетичного комплексу (які раніше перебували в управління ПАТ «Київенерго» за угодою, що була укладена ще у 2001 році) для того, щоб провести діагностику його технічного стану та формування плану модернізації. Це дасть змогу знизити затрати, що безпосередньо впливають на собівартість послуг.

«Ми почали роботу над новою схемою теплопостачання міста, яка дасть відповідь на питання: куди необхідно вкладати кошти, та визначити пріоритетні напрямки перспективи розвитку теплоенергетичного господарства», – сказав заступник голови КМДА.

Тому цього року місто обрало тактику ремонту найбільш вразливих ділянок теплових мереж, аби скоротити аварійність під час входження до опалювального сезону.

«Ми вже провели тендер і наразі очікуємо поставки нових трубопроводів на суму 13,5 млн грн та продовжуємо ремонтні роботи», – сказав він.

Станція теплопостачання «Позняки». Прес-ланч із теми: «Газопостачання Києва, підготовки до зими та першого місяця роботи «Київтеплоенерго»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]