Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві спостерігається задимлення повітря у зв’язку із пожежами в області: містянам рекомендують тримати вікна закритими

05 вересня 2022 року, 9:59

У Києві спостерігається задимлення повітря у зв’язку із пожежами в області. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

За інформацією ГУ ДСНС України у Київській області, станом на ранок 5 вересня триває ліквідація торф’яних пожеж у Вишгородському та Броварському районах.

Варто зазначити, що 5-6 вересня прогнозують північно-західний напрямок вітру, тобто задимленість у Києві утримається сьогодні і завтра.

У разі задимлення необхідно дотримуватись рекомендацій фахівців: тримати вікна зачиненими, особливо вночі та вранці, а також за можливості не перебувати на відкритому повітрі. За наявності слід увімкнути системи кондиціонування та очищення повітря. Окрім цього, радять пити багато води та робити вологе прибирання.

Якщо з’явилася задишка та кашель, необхідно звернутися до лікаря.

Радіаційний фон у місті – у нормі. 

Нагадаємо, що за станом повітря в столиці можна спостерігати в застосунку «Київ Цифровий».

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]