Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві стартували другі психологічно-реабілітаційні збори ветеранів АТО «Плече побратима»

10 жовтня 2021 року, 14:20

У Києві розпочалися другі психологічно-реабілітаційні збори «Плече побратима», які допомагають психологічній та соціальній адаптації ветеранів антитерористичної операції на сході України. Участь у відкритті ігор взяла заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Дуже важливо, що такі заходи відбуваються в нашому місті, де проживає понад 30 тисяч учасників АТО та ООС. Такі збори проводяться вже вдруге, а перші зібрали більше 40 учасників, в тому числі команду Warrior Games, які презентували Україну на світовій арені ветеранського спорту. «Плече побратима» – це захід, який завдяки спорту, допомагає ветеранам жити звичним життям та швидше адаптуватися. В тому числі й тим, які отримали інвалідність внаслідок бойових дій. У наших планах зробити такі збори на постійній основі», – зазначила Марина Хонда.

Захід організований спільними зусиллями Київської міської державної адміністрації, Київського міського центру допомоги учасникам антитерористичної операції та екстрім-парку «X-park».

Під час зборів учасники освоїли для себе нові види спорту: вейк-бординг, плавання на каяках, серфінг.

Також програма зборів включає в себе ігри в баскетбол, футбол та спортивну риболовлю. Збори беруть за основу психологічний фактор фанового спорту, який дозволяє отримувати задоволення від відчуття легкості і свободи.

У Києві стартували другі психологічно-реабілітаційні збори ветеранів АТО «Плече побратима»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]