Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві стартує проект із ранньої діагностики раку «Крок до життя. Перевір себе»

18 листопада 2016 року, 9:13

18 листопада об 11:30 в інформаційному агентстві «УНІАН» (вул. Хрещатик, 4) громадські активісти разом із лікарями та представниками органів влади презентують проект «Крок до життя. Перевір себе».

Мета проекту: об’єднати зусилля лікарів профільних медичних закладів міста Києва, громадських організацій, депутатів Верховної Ради України, науковців Національної академії медичних наук, підприємців, ЗМІ та громадськості заради реалізації соціального проекту з профілактики та раннього виявлення раку.

Під час презентації проекту «Крок до життя. Перевір себе» в ході прес-конференції медики районних консультативно-діагностичних центрів отримають дерматоскопи – спеціальні прилади для дослідження шкірних утворень без операційного втручання, що дає можливість уточнити діагностику ранніх стадій меланоми (злоякісної пухлини шкіри), коли злоякісне новоутворення ще не метастазує.

Зазначимо, що в рамках проекту «Крок до життя. Перевір себе» впродовж листопада-грудня 2016 року в лікувальних закладах міста відбудеться низка діагностичних і просвітницьких акцій. Тисячі людей матимуть змогу пройти безкоштовне обстеження лікарів. Будуть організовані профілактичні огляди лікарів онкологів, мамологів, ендокринологів, гінекологів, хірургів, отоларингологів, урологів, дерматологів та інших. Окрім того, передбачено проведення публічних заходів різного формату, розповсюдження просвітницької літератури серед населення щодо факторів ризику виникнення та профілактики онкологічних захворювань, лекції для сімейних лікарів.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 4, інформаційне агентство «УНІАН».

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 095 131 56 31, 044 278 48 95 або електронною поштою: [email protected] (Руслан Коломєйцев).

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]