Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві створять Академію гостинності для охочих показати столицю туристам 

08 грудня 2020 року, 18:06

Управління туризму та промоцій КМДА розробило проєкт створення першої Академії гостинності для волонтерів – тих, хто хоче показати Київ іноземним чи вітчизняним туристам. Про це під час брифінгу в інформаційному агентстві «Укрінформ» повідомила начальниця Управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова.

За її словами, до реалізації проєкту будуть залучені представники бізнесу, навчальних закладів, Національної поліції, медичних закладів та установ, а також інших професій, які можуть бути корисними для туристів.

«Для підвищення якості сервісу обслуговування туристів Управління реалізує постійно діючу програму навчання для волонтерів Києва. Тому ми регулярно співпрацюємо з бізнесом, туристичним та готельним сектором задля покращення послуг, які ми надаємо туристам та гостям міста. Наразі це буде курс вдосконалення майстерності з проведенням семінарів, тренінгів та повним курсом навчання для підвищення рівня кваліфікації», – зазначила Марина Радова.

Як підкреслила начальниця Управління, вже на початку наступного року у зв’язку з карантинними обмеженнями визначать, буде це онлайн чи офлайн курс.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]