Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві створять ситуаційний центр протидії інформаційним загрозам

24 червня 2021 року, 18:05

У Києві створять ситуаційний центр протидії інформаційним загрозам у рамках комплексної міської цільової програми «Електронна столиця» на 2019–2022 роки.

Таке рішення було підтримано на пленарному засіданні Київської міської ради IX скликання.

За словами депутатки Київської міської ради, заступниці голови Постійної комісії з питань цифрової трансформації та адміністративних послуг Ксенії Семенової, ситуаційний центр буде створено на базі центру обміну даними по вулиці Дегтярівській, 37 у Шевченківському районі м. Києва.

«Інформаційне суспільство розвивається стрімкими темпами, щоденно з’являється безліч викликів і загроз, особливо з боку держави-агресора. Діяльність центру буде спрямована на протидію інформаційним та кіберзагрозам, які провокуватимуть створення гострих соціальних проблем, фінансово-економічну нестабільності та політичну розруху. Захист інформаційної сфери дуже важливий, потрібно своєчасно та ефективно  боротися з деструктивними процесами, які можуть впливати на цілісність та стабільність держави», – зазначила Ксенія Семенова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]