Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві триває реконструкція Дегтярівського шляхопроводу: дорожники демонтували перші 5 балок споруди

19 червня 2023 року, 16:48

У Києві триває перший етап реконструкції Дегтярівського шляхопроводу – демонтаж споруди. Як інформує КК «Київавтодор», наразі дорожники вже демонтували перші 5 із 13 балок. Найближчої ночі заплановано прибрати ще дві. Після демонтажу всіх балок дорожники розбиратимуть опори шляхопроводу.

Наступним етапом реконструкції є будівництво нового шляхопроводу, що буде на 1 м вищим. Ширина шляхопроводу збільшиться з 28 м до 40 м, і це дозволить облаштувати велодоріжки й комфортні тротуари для пішоходів. Довжина шляхопроводу становитиме 36 м замість 33 м. 

Шляхопровід отримає посилену плиту під трамвайною частиною. На споруді влаштують сучасну гідроізоляцію і кількашарове асфальтове покриття. 

Відкрити рух новозбудованим шляхопроводом планують до кінця осені.

Нагадаємо, що на час робіт рух шляхопроводом закрито, а рух на розв’язці організовано за принципом турбіни. Проїзд забезпечено в усі напрямки, працюють тимчасові світлофори.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]