Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві вартість холодної води та водовідведення поки не зростатиме

07 серпня 2020 року, 11:06

Вартість холодної води та водовідведення цього року не зросте. Місто не має наміру погоджувати зміну тарифу в бік збільшення. Про це в інтерв’ю виданню «Вечірній Київ» повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

«Це позиція міста. Ми знаємо про звернення «Київводоканалу» з цього приводу. Але переконані, коли є економічні наслідки пандемії і людям дуже важко матеріально, підвищувати тариф не можна. Треба активізувати роботу, знайти внутрішні резерви на підприємстві. Адже ми всі працюємо в складних нинішніх умовах боротьби з вірусом, який вплинув на усі сфери життя, тож мусимо знаходити вихід з таких ситуацій», – пояснив Петро Пантелеєв.

Нагадаємо, 21 травня Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що підприємства повинні зважити і на платоспроможність людей, що значно знизилась через карантинні заходи. Тому міська влада не дозволить підвищувати тарифи на холодну воду та водовідведення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]