Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві від опалення відключили понад 99% житлових будинків

08 квітня 2020 року, 10:44

Із 5-го квітня у столиці розпочали процес відключення від тепла житлових будинків. У Києві вже відключили 99% житлових будинків. Про це сьогодні під час онлайн брифінгу заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Для кожного мешканця столиці триває надзвичайно складний період. У Києві фіксують нові випадки захворювання на COVID-19, запроваджена низка карантинних обмежень, покликана вберегти кожного з нас від хвороби. Тому ми прийняли рішення не чекати 15 квітня. І як тільки погода дозволила – відключили опалення», – повідомив Петро Пантелеєв.

За оцінкою заступника голови КМДА, опалювальний сезон 2019/2020, був, безумовно, стабільніший та менш аварійний, ніж минулий. Цьому сприяла планова масштабна реконструкція, яку місто розпочало у 2019 році та раціоналізація виробничих процесів.

«Це дало змогу досягти знизити кількість аварійних випадків на теплових мережах на 10%», – сказав Петро Пантелеєв.

Він нагадав, опалення в школах і дитячих садках відключили ще 25 березня. Адже навчально-виховний процес був призупинений, а діти з батьками – перебувають вдома.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]