Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві видано понад 1980 «пакунків малюка»

10 жовтня 2018 року, 12:39

Усі «пакунки малюка», що отримала столиця у рамках урядової програми забезпечення молодих матусь, які щойно народили своїх діточок, у кількості 1983 одиниці, дійшли до адресатів. Про це повідомив директор Департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов.

«На сьогодні на нашому складі немає жодного «пакунку малюка»: усі вони надійшли до адресатів і доставлені за міський кошт. Із нашого боку зроблено все можливе для того, щоб бебі-бокси потрапили до щасливих матусь якомога швидше. Найближчим часом ми очікуємо від постачальника чергової партії таких вкрай необхідних дитячих товарів і сповідаємось, що всі терміни в подальшому будуть дотримуватися», – заявив Юрій Крикунов.

Як відомо, програма забезпечення «пакунком малюка» – це урядовий проект, який запрацював в Україні з 1 вересня цього року, але у багатьох регіонах постачальник не зміг забезпечити ними місцеві адміністрації вчасно.

«Станом на 9 жовтня 2018 року Київ отримав уже 1983 таких бебі-бокси, при тому, що загальна потреба на цю дату склала 2341. Більше того, згідно із договором, кожного місяця ми маємо додатково отримувати ще в середньому по 2300 «пакунків малюка», тому ситуацію треба виправляти негайно, аби не заводити її в глухий кут. Постачальник має докласти максимальних зусиль для виконання своїх обов’язків, а наш Департамент максимально швидко забезпечить якісну логістику. Ефективне вирішення цього питання – це запорука стовідсоткового забезпечення молодих матусь предметами першої необхідності», – підкреслив Юрій Крикунов.

У Департаменті соціальної політики також зазначили, що механізм передачі «пакунків малюка» у пологових будинках було підготовлено ще у серпні, і лише відсутність самих бебі-боксів не дала змогу зробити це вчасно і на місцях.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]