Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відбудеться міжнародний турнір із кросфіту Banda Open Games 2019

30 липня 2019 року, 15:48

Із 16 до 18 серпня у Києві триватиме масштабний міжнародний турнір із кросфіту – Banda Open Games 2019. Організатором заходу виступила CrossFit Banda, а партнером – Київський молодіжний центр.

У рамках турніру атлети-кросфітери змагатимуться за звання найбільш підготовленого спортсмена у своїй категорії. Так, виступатиме 5 груп спортсменів: тінейджери, новачки, аматори, професіонали та мастерс (35+).

Змагання відбуватимуться на двох локаціях: 16 серпня – на НСК «Олімпійський», а 17 та 18 серпня – на Троїцькій площі (навпроти НСК «Олімпійський»).

Уже четвертий рік CrossFit Banda влаштовує такі змагання, і щороку є все більше охочих поборотися за першість у кросфіті. Цьогоріч більше 500 атлетів подали заявки на участь, але лише 252 пройшли відбірковий етап та мають змогу виступити під час турніру.

Організатори запрошують долучитися до спортивної події та повболівати за учасників.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]