Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення (+фото)

08 травня 2023 року, 13:16

У парку Вічної Слави відбулася урочиста церемонія покладання квітів до Могили невідомого солдата з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення.

Участь у церемонії взяли перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, заступниця голови КМДА Марина Хонда, заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Кондрашова, директор Департаменту соціальної політики КМДА Руслан Світлий, ветерани Другої світової війни, діти війни та військові Збройних сил України.

 «Сьогодні Україна разом із цивілізованим світом вшановує пам’ять усіх, хто в Другій світовій війні боровся з нацизмом та успішно його переміг. Мільйони вбитих та закатованих, тисячі вщент зруйнованих населених пунктів, загублені життя та скалічені долі. Ми відзначаємо цей день вже вдруге в умовах повномасштабної російської агресії. Історія нашої держави – це постійна боротьба за незалежність та свободу. Наші військові знову героїчно обороняють нашу землю проти агресора зі зброєю в руках. Попри постійні обстріли, терор та шантаж – ми стоїмо непохитно, гідно даємо відсіч ворогу й обов’язково переможемо», – підкреслила Марина Хонда.

Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Покладання квітів до Могили невідомого солдата з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення (фото – КМДА, Олексій Самсонов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]