Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відбулося перше засідання з підготовки та проведення чемпіонату світу з міні-футболу у 2021 році – Микола Поворозник

11 грудня 2019 року, 17:21

Під головуванням першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника відбулося перше засідання організаційного комітету з підготовки та проведення чемпіонату світу з міні-футболу у 2021 році.

За його словами, першочергово необхідно розробити план підготовки заходу.

«Маємо чітко розуміти відповідальних за кожен процес у підготовці і проведенні заходу. Ми не вперше готуємо заходи міжнародного рівня, тому впевнений, що все пройде на найвищому рівні», – підкреслив Микола Поворозник.

Він окремо зазначив, що до заходу залишилося півтора роки.

«Це не так багато, як може здатися на перший погляд. Маємо підготувати документальну частину: підписати контракт між КМДА, Міжнародною федерацією міні-футболу та Федерації міні-футболу України. Крім того, за цей час мають бути готовими основні локації для проведення чемпіонату. Основною локацією і місцем проведення обрано Контрактову площу, а місцем для тренування стане центр масового футболу в Гідропарку», – сказав Микола Поворозник.

Нагадаємо, що чемпіонат світу з міні-футболу серед чоловіків та жінок у 2021 році прийматиме Київ. Таке рішення ухвалив виконавчий комітет WMF. Україна виборола право проведення турніру в сенегальського Дакара. У червні 2021 року столицю відвідають 32 найкращі команди світу з міні-футболу.

Загалом у столиці збудовано понад 150 міні-футбольних майданчиків. Із вересня на них розпочалися міські змагання на Кубок мера Києва 2019-2020 серед збірних столичних шкіл. У травні цього року на найвищому рівні проведено міжнародний турнір Klitschko Cup з міні-футболу, перемогу в якому святкувала збірна України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]