Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відбувся семінар для гідів «Level Up», присвячений сучасним практикам надання екскурсійних послуг для іноземних гостей

26 грудня 2018 року, 18:17

У Києві з 21 до 24 грудня відбувався семінар для гідів «Level Up vol. 2» «Сучасні практики надання екскурсійних послуг для іноземних гостей м. Києва», організатором якого виступило Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації.

Упродовж 4 днів 60 гідів Києва слухали доповіді вітчизняних та зарубіжних експертів про загальні тенденції, світові та європейські стандарти у туристичній галузі світу та України, знайомилися з презентаціями сувенірних локацій та брендів, зокрема таких, як «Всі. Свої» та «Київське сухе варення», безпосередньо у місті проходили квест-екскурсію «Місія: Старе місто» та відвідали класичну екскурсію «Приховані скарби київських святинь – Софія Київська», теоретично і практично знайомилися із тенденціями модернової української кухні. На круглих столах обговорювали співпрацю гідів, екскурсійних агенцій та місцевих органів державної влади, обмінювалися досвідом та налагоджували професійні контакти.

Активний розвиток подієвого туризму у Києві, який відбувається останніми роками, сприяє збільшенню кількості візитів іноземців до Києва. А отже, зростає потреба у залученні високопрофесійних гідів. І семінар «Level Up», який вже вдруге організувало Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації, – один із шляхів вирішення цього завдання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]