Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відключили централізоване опалення у понад 60% житлових будинків

13 квітня 2021 року, 10:20

У Києві триває відключення тепла. Станом на 6:00 13 квітня від централізованого опалення уже відключили 62% (більше 6 тис.) житлових будинків, 75% навчальних закладів та 18% лікарень. Про це повідомляє КП «Київтеплоенерго».

Об’єкти соціальної інфраструктури (лікарні, школи, дитсадки) відключаються від подачі тепла за індивідуальними заявками керівників закладів.

«Київтеплоенерго» розпочало відключати опалення у столичних багатоповерхівках із 12 квітня. Припинення подачі теплоносія відбувається поступово через розгалуженість системи тепломереж. Її загальна протяжність – понад 2,7 тис. км. Для повного згортання системи теплопостачання необхідно близько 5-ти днів.

Нагадаємо, рішення про завершення опалювального сезону приймається місцевою владою з урахуванням середньодобової температури – протягом трьох діб вона має бути вищою +8 градусів за Цельсієм.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]