Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відновили роботу ТЕЦ-6 та відновлюють роботу котельних для подачі гарячої води (+відео)

13 жовтня 2018 року, 12:35

Сьогодні у столиці відновила роботу ТЕЦ-6 та поступово відновлюють роботу котельні. Таким чином, розпочато процес відновлення гарячого водопостачання у киян, які останні кілька місяців його не мали. Про це сьогодні під час прес-брифінгу на території ТЕЦ-6 сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«КП «Київтеплоенерго» уклало договори на постачання природного газу для виробництва теплової енергії за пільговою ціною на основі ПСО (Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу, постанова КМУ №187). Сьогодні ми відновлюємо роботу ТЕЦ-6 та котельних. Протягом трьох-чотирьох діб послуга гарячого водопостачання відновиться в тих будинках, де вона була відсутня з причин відсутності газу», – сказав він.

Прес-брифінг із питань відновлення роботи ТЕЦ-6 та котельних м. Києва, відновлення постачання гарячої води споживачам

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]