Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відзначать 100-річчя запровадження державної служби

31 травня 2018 року, 11:19

Враховуючи значну роль державної служби у процесі становлення України як суверенної, незалежної, демократичної та правової держави, у Києві відзначать 100-річчя запровадження державної служби. Розпорядженням КМДА затверджено план заходів із відзначення цієї події.

Зокрема, у рамках святкування 21 червня відбудеться нагородження заохочувальними відзнаками кращих державних службовців Києва, а також переможців і лауреатів II туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

20-23 червня можна буде побувати на екскурсіях у Музеї Української революції 1917-1921 років (вул. Володимирська, 57, Київський міський будинок учителя) та Історико-меморіальному музеї Михайла Грушевського (вул. Паньківська, 9). Також відбудуться тематичні круглі столи, виставка архівних документів тощо.

Нагадаємо, що 100-річчя запровадження державної служби цього року відзначатимуть за пропозицією Національного агентства з питань державної служби, яку підтримано розпорядженням Кабінету Міністрів України. Урочисті заходи сприятимуть глибшому пізнанню громадянами України власної історії, збереженню національної пам’яті, вихованню патріотизму, підвищенню авторитету держави та нададуть новий поштовх реформі державної служби та державного управління.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]