Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці оновлюють дорожню розмітку

31 травня 2018 року, 11:25

У рамках капітального та поточного (середнього) ремонту в Києві активно триває нанесення дорожньої розмітки. Наразі такі роботи проведено на ділянках вулиць Миколи Лаврухіна, Генерала Жмаченка, Михайла Бойчука, Труханівської, Шота Руставелі, Набережно-Рибальська, Володимирської, Еспланадної, бульвару Лесі Українки, проспектів Героїв Сталінграда, Павла Тичини, на Набережному шосе та інших. Про це поінформували у КК «Київавтодор».

Крім того, наносять дорожню розмітку з урахуванням змін до організації дорожнього руху, а також претензійної роботи (безкоштовне гарантійне поновлення за рахунок виконавця робіт).

Як зазначають у КК «Київавтодор», після завершення повторної тендерної процедури на закупівлю послуг із поновлення дорожньої розмітки у столиці (навесні закупівля послуг не відбулась із незалежних від корпорації причин), обсяги виконання робіт із нанесення дорожньої розмітки суттєво збільшаться.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]