Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відзначать найкращі реалізовані ініціативи від громадських організацій

25 вересня 2017 року, 14:58

Відбір успішних практик реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення за участю громадських об’єднань, який проходить у рамках Європейського тижня місцевої демократії, триває до 30 вересня 2017 року.

Реєстрація заявок для участі – за посиланням.

Відповідно до Порядку визначення успішних практик у заході передбачена участь інститутів громадянського суспільства, діяльність яких пов’язана з благоустроєм територій, соціальними, екологічними, освітніми, культурними, спортивними та просвітницькими ініціативами.

«У столиці достатньо активних організацій, які мають певні здобутки у реалізації проектів, спрямованих на вирішення питань життєдіяльності міста і було б справедливо, аби про їхні досягнення дізналися не тільки колеги, а й мешканці столиці. У нас є приклади надзвичайно вдалих реалізованих громадських ініціатив, наприклад, у створенні парків та скверів, благоустрою територій тощо. Тож, не зволікайте й реєструйтесь. Ви варті того, щоб про вас знали і брали з вас приклад», – сказав заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Цьогорічна тема тижня – «Участь громадськості, консультації та зобов’язання: для процвітаючої місцевої демократії».

«Цей перший крок до заохочення громадських організацій за їхні успішні реалізовані проекти підсилить розуміння того, що «місцевий» і «європейський» підходи до здійснення самоврядування не протистоять, а взаємно один одного доповнюють», – додала директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Марина Хонда.

Усі вимоги щодо участі у проекті та короткого опису успішної практики реалізації громадських ініціатив зазначено в анкеті учасника, з якою можна ознайомитися за посиланням або на сайті Департаменту суспільних комунікацій.

Переможців, визначених організаційним комітетом, буде нагороджено відзнакою, включено до електронної збірки кращих успішних практик, а також запрошено до участі у різноманітних комунікативних заходах. Також вони матимуть можливість презентувати свої проекти у комунальних засобах масової інформації та в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ».

Актуальна інформація про проведення заходу оприлюднюється на сайті Департаменту суспільних комунікацій, на сайті медіа-партнера Ресурсного центру «ГУРТ», на Facebook-сторінці, на Facebook-сторінці заходу та у Twitter центру «ГУРТ», а також у комунальних засобах масової інформації.

Більш детальна інформація – за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]