Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відзначили День Соборності урочистим покладанням квітів до пам’ятників видатним українцям

22 січня 2016 року, 12:56

У п’ятницю, 22 січня, з нагоди Дня Соборності України перші особи держави та керівництво міста взяли участь у покладанні квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському.

До урочистостей з нагоди 97-ої річниці знакової події в історії державотворення, що відбулися у парку імені Тараса Шевченка, долучилися прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк та члени Кабінету Міністрів.

Участь у заході також взяла заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко. Разом з першими особами держави вона поклала квіти до пам’ятників Тарасу Шевченку та  Михайлу Грушевському.

День Соборності України відзначається 22 січня – у День підписання Акту злуки Української народної республіки та Західноукраїнської народної республіки. Для України, яка після завершення Першої світової війни перебувала в епіцентрі геополітичного поділу світу, ця подія стала фактично початком нової ери формування нації.

Більше фото події у галереї

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]