Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві вперше пройде форум медичного туризму Global Healthcare Travel Forum

11 лютого 2020 року, 12:47

Із 22 до 24 квітня у Києві вперше відбудеться Глобальний форум медичного туризму Global Healthcare Travel Forum. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда під час наради з представниками Глобальної асоціації медичного туризму.

«Туристичний потенціал Києва, однозначно, ще повністю не розкритий. Проте місто є цікавим як для подієвого, так і для бізнес-туризму, а потік іноземних туристів щороку тільки збільшується. Проведення міжнародного форуму такого рівня є надзвичайно важливим для розвитку туристичної галузі загалом та задля підвищення інтересу до Києва з боку іноземців та розвитку медичного та оздоровчого туризму», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що форум медичного туризму допоможе залучити партнерів та інвесторів не тільки в медичну, а й у соціальну сферу. Зокрема, це можливість для закладів реабілітації осіб із інвалідністю обмінятися досвідом із провідними представниками галузі у світі.

Довідково.

Global Healthcare Travel Forum – це конгрес світового масштабу, який збере провідних провайдерів медичного туризму та представників профільних асоціацій із більш ніж 40 країн світу. Це масштабний майданчик для пошуку партнерів та обміну досвідом між професіоналами медичної та оздоровчої галузі. Проведення заходу в Україні стало можливим завдяки тому, що Українська асоціація медичного туризму в особі Віолетти Янішевської у 2019 році очолила Світову асоціацію Global Healthcare Travel Council.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]