Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві впровадять інформаційно-комунікаційну систему «Карта освітніх потреб» для цифровізації закладів освіти

14 грудня 2023 року, 19:21

Департамент інформаційно-комунікаційних технологій запускає інформаційно-комунікаційну систему – «Карта освітніх потреб» (ІКС «КОП»). Відповідне рішення підтримали сьогодні депутати Київради. Про це повідомив Петро Оленич, керівник цифрової трансформації Києва та заступник голови КМДА.

«Завдяки цьому рішенню кияни отримають прозору систему з актуальною інформацією про заклади освіти. Для міста це інструмент планування і вдосконалення освітньої інфраструктури», – зазначив Петро Оленич.

«Карта освітніх потреб» включає в себе автоматизовані цифрові процеси збору, обробки, зберігання, систематизації та оновлення інформації про матеріально-технічну базу освітніх закладів. Для забезпечення достовірності та надійності даних, система матиме високі стандарти захисту інформації.

Також система надаватиме відповідним департаментам та відділам доступ до точної та оновлюваної інформації, сприяючи ефективній взаємодії між освітніми закладами та органами міської влади.

Детальна інформація та інструкції щодо використання «Карти освітніх потреб» будуть оприлюднені на Офіційному порталі Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]