Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві вшанували учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого 2020 року, 15:45

Сьогодні у столиці відбувся меморіальний захід, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У заході взяли участь керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний, представники Міністерств, члени сімей загиблих, ветерани війни, миротворці та громадськість.

«Шановні учасники бойових дій в Афганістані та військових конфліктів в інших державах! Висловлюю вам щиру шану за ваш обов’язок, який ви робили на території інших держав. Спілкуючись з учасниками Афганської війни, я знаю, що це люди, які є справжніми патріотами. Багато з них зараз захищають незалежність на Сході України. Це люди, які є світлом нашої нації та цінністю. Ви завжди можете розраховувати на міську владу, звертатися з будь якими питаннями, і наш обов’язок – допомагати вам. Бажаю вам і вашим родинам добра і щастя, миру і достатку, міцного здоров’я», – зазначив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

Учасники заходу також поклали квіти до Меморіалу (пам’ятника) воїнам України, полеглим в Афганістані.

Меморіальний захід до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]