Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві встановили інформаційні конструкції, присвячені дружнім країнам Європи

07 червня 2023 року, 18:00

Департамент суспільних комунікацій КМДА проводить інтерактивну виставку, присвячену сталому партнерству країн Європейського Союзу та України. Її концепція – віддячити нашим партнерам за допомогу, надану Києву у перший рік повномасштабного вторгнення росії, та підтримку нашого суверенітету й незалежності у великій війні між добром і злом.

Експозиція розміщена по всьому Києву у форматі 28 кубічних конструкцій, кожна з яких присвячується окремій державі та розташована на локації, що пов’язана з відповідною країною. Це вулиці, парки та сквери, назви яких суміжні з нашими міжнародними партнерами або ж територія біля іноземного представництва європейської країни у столиці.

«Київ – символ незламності України та хоробре серце Європи. Від 24 лютого 2022 року, з моменту повномасштабного вторгнення росії на територію суверенної України, нам допомагають партнери та дружні сусідні країни, які розуміють що ми – важливий форпост Європи перед обличчям агресора. Сьогодні Київ віддячує країнам Європейського Союзу, які підтримують нас у боротьбі за нашу волю, честь, гідність, свободу та незалежність та за допомогою виставки розповідає про співпрацю і допомогу дружніх країн Європи киянам і гостям столиці», – зазначив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

На кожній конструкції експозиції розміщено описову частину про сенси та цінності Дня Європи в Україні, інформацію про допомогу країни, адресовану Києву? та історична довідка про локацію розташування конструкції.

Департамент суспільних комунікацій запрошує киян шукати на мапі вулиці та сквери, які названі на честь міжнародних партнерів, та зустрічати у місті інформаційні конструкції, присвячені дружнім країнам Європи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]