Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На проспекті Бажана «Київтеплоенерго» замінює аварійну ділянку тепломережі

07 червня 2023 року, 16:28

Київ готується до опалювального сезону. Насамперед аварійно-відновлювальні бригади КП «Київтеплоенерго» ремонтують ділянки тепломереж, де було найбільше пошкоджень минулої зими.

Як повідомляє підприємство, одна з таких ділянок – на проспекті Миколи Бажана. Мережа була прокладена тут сорок років тому і вичерпала свій нормативний термін експлуатації. Тому в останні кілька років сталось як мінімум 5 пошкоджень, через які на час ремонтів призупинялось теплопостачання житлових будинків.

На ділянці «Київтеплоенерго» проводить заміну труб опалення та гарячого водопостачання від теплового пункту до житлового будинку. Загалом буде прокладено близько 700 метрів нових тепломереж із гідроізоляцією та утепленням.

Ремонтні роботи ускладнюють вузькі дворові проїзди, тому заміна труб відбувається окремими ділянками, щоб мінімізувати незручності та забезпечити проїзд транспорту. Перекладка дозволить покращити якість теплопостачання для мешканців майже 250 квартир будинку.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]